Coronavirus, China: medicul care a denunțat epidemia devine „martir”

Guvernul regional Hubei a anunțat că 14 medici și asistente care au murit în timpul epidemiei de coronavirus vor fi incluși  într-o listă de „martiri”. Printre numele lor se remarcă și cel al lui Li Wenliang, medicul care a alertat pentru prima dată pe Autoritățile de existența coronavirusului.

Coronavirus, un cardinal chinez acuză Beijing: „Partidul Comunist Chinez este vinovat de pandemie”

După cum reamintește site-ul BBC, Li a fost acuzat de poliție că „a răspândit zvonuri false”, iar avertismentele sale au fost ignorate mult timp.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.