Coronavirus China: medici și asistente amenință cu greva în Hong Kong

Coronavirus China: medici și asistente amenință cu greva în Hong Kong

Medicii și asistentele din Hong Kong se pregătesc să-și încrucișeze mâinile pentru a contesta modul în care autoritățile locale gestionează criza de sănătate care a explodat odată cu răspândirea coronavirusului lui Wuhan.

Citește și Coronavirus: decesele au crecut la 106, 1.300 de noi cazuri de infecție

Acest lucru a fost confirmat de The Guardian din surse interne ale mișcării de protest din Hong Kong, potrivit cărora, în special contestă alegerea de a lăsa deschisă frontiera cu China, eșecul de a distribui un număr suficient de măști de protecție și autorizația acordată oamenilor venind din China pentru a intra pentru a fi supuse unor verificări medicale gratuite.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.