Coronavirus, China impune folosirea scutecelor în avion pentru a evita utilizarea băii

Pentru a evita o posibilă răspândire a infecțiilor cu Covid în timpul zborurilor, China lansează ideea de a folosi scutece de unică folosință , astfel încât să evite utilizarea băii . Și există multe companii aeriene care iau măsuri pentru a face zborurile mai sigure, de exemplu  introducerea luminilor ultraviolete care ucid automat bacteriile din toalete. La sfârșitul lunii noiembrie, Administrația Aviației Civile din China a prezentat un document  care urmează să fie adoptate pentru aeronave .

Ideea este ca echipajul de zbor să folosească un scutec de unică folosință pentru a minimiza șansele de infectare .

Dintr-un extras al documentului: „ Se recomandă ca membrii echipajului de cabină să poarte scutece de unică folosință și să evite utilizarea toaletelor, cu excepția situațiilor speciale pentru a evita riscul de infecție”. Scutecul devine, prin urmare, un dispozitiv de protecție personală, cum ar fi măștile și mănușile de unică folosință.

Citește și : Gemeni identici: mama tatuează unul dintre ei pentru a-i putea distinge

Acest ghid este cu siguranță discutabil, dar motivele sunt întemeiate . Toaletele pentru avioane sunt probabil cel mai „periculos” loc dintr-o aeronavă din punct de vedere infecțios. Mic și utilizat pe scară largă în timpul zborurilor lungi de numărul mare de călători crește cu siguranță posibilitatea de a contracta viruși . În prezent există mai multe companii care lucrează pentru a experimenta strategii pentru a face aceste băi mai sigure.

De exemplu, compania aeriană japoneză ANA a anunțat la începutul acestui an că a testat un prototip nou de ușă de toaletă hands-free . În schimb, Boeing a solicitat cu succes un brevet pentru un „lavoar cu autocurățare” care ar folosi lumina ultravioletă pentru a curăța 99,9% din bacteriile din baie după fiecare utilizare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.