Coronavirus, China îl pedepsește pe profesorul Zhang pentru că a descoperit secvența Covid-19

China a închis laboratorul Shanghai primul care a izolat și a dezvoltat secvența genomului noului coronavirus . Laboratorul Centrului de Sănătate Publică la care au lucrat cercetătorii coordonați de profesorul Zhang Yongzhen a fost închis pentru o rectificare nespecificată pe 12 ianuarie , a doua zi după publicarea online a descoperirii lor: un mod ciudat de a răsplăti o dezvăluire care a ajutat dezvoltarea kiturilor de diagnosticare de către diverse companii din întreaga lume.

Citește și Coronavirus, aproape trei mii de morți în întreaga lume

Închiderea laboratorului, comandată de Comisia de sănătate din Shanghai, se pare că se datorează faptului că laboratorul a publicat datele înainte de a fi autorizate, relatează South China Morning Post . Cercetătorii ar fi fost „pedepsiți” pentru că au acționat unilateral. Este puțin important să nu aștepte un OK de la Beijing, pentru a nu pierde timp prețios.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.