Coronavirus China: blocuri stradale și orașe fantomă / VIDEO

Autoritățile din China intensifică restricțiile de călătorie în încercarea de a limita răspândirea virusului mortal. 15 oraşe din China au fost închise pentru a opri răspândirea coronavirusului care afectează acum peste 1200 de persoane în ţară. Restricţiile de călătorie afectează acum peste 57 de milioane de oameni.

Toate cele 15 oraşe care sunt acum închis se află în provincia Hubei, capitala căreia este Wuhan, oraşul de unde a pornit epidemia. Populaţia combinată a oraşelor care au fost închise este de 57,2 milioane de oameni.

Citește și Efectele devastatoare ale coronavirusului: imaginile unei persoane infecte de virus în timp ce are convulsii / VIDEO

Stricteţea interdicţiilor variază de la oraş la oraş, însă în toate a fost oprită circulaţia transportului public, iar în unele au fost închise magazine şi alte zone în care s-ar putea aduna multă lume.

Sursa BBC

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.