Coronavirus, China a trimis o echipă de experți în Italia

China a trimis o echipă de medici în Italia pentru a ajuta la combaterea epidemiei Covid-19 și a aduce ajutor umanitar pentru a sprijini peninsula , a rapoartat China News Service.

Citește și Coronavirus, expertul: „Epidemia nu se va încheia anul acesta”

Grupul de experți este condus de unul dintre vicepreședinții Crucii Roșii Chineze și un expert de la Centrul Chinez pentru Controlul și Prevenirea Bolilor. Alți cinci experți din provincia Sichuan au fost aleși pentru a participa la expediție.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.