Coronavirus, China a înregistrat cel mai mic număr de infecții din ianuarie

China a înregistrat astăzi doar 40 de cazuri noi de infecție cu coronavirus. Este cel mai mic număr de infecții de la începutul epidemiei din ianuarie.

Orașul Wuhan, epicentrul epidemiei de coronavirus, a început să demonteze spitalele de urgență deschise în timpul răspândirii bolii. Decizia de a închide 11 dintre cele 16 centre de tratament construite în școli și stadioane a fost luată după scăderea infecțiilor, scrie agenția Xinhua.

Citește și Tot teritoriul din nord Italiei a fost închis: Lombardia și alte 14 provincii închise prin decret

În aceste centre, au fost tratați pacienți cu simptome ușoare

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.