Coronavirus, China: 46 de noi cazuri și un deces în Hubei

China a înregistrat marți 46 de cazuri noi de infecții cu Covid-19, inclusiv 36 importate legate de provinciile Heilongjiang (8) și Guangdong (2). Potrivit Comisiei Naționale de Sănătate (NHC), în actualizările zilnice a bilanțului s-a raportat și un nou deces în Hubei, epicentrul pandemiei, pentru un total de 3.342.

Coronavirus, un băiețel de 5 ani fuge din casa bunicilor pentru a merge la spital și a-și îmbrățișa mama

Cazurile importate s-au ridicat la 1.500  dintre care 596 de persoane au fost considerate vindecate.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.