Coronavirus challenge: un tânăr se află în stare gravă după ce a lins toaleta unei băi publice

S-a filmat lingând o toaletă : ”coronavirus challenge ” care a devenit viral pe TikTok l-a băgat în spital . Un tânăr britanic, imediat după răspândirea pandemiei, a răspuns unei provocări în care toată lumea a fost invitată să învingă frica coronavirusului  și să lingă wc-urile publice, tărâmul tuturor bacteriilor și a virușilor. Acum însă,  tânărul a fost internat la spital în stare critică, tocmai pentru că a fost rezultat pozitiv pentru covid-19.

Provocarea idioată a fost considerată imediat de către experți, în termeni mai cu bun simț, drept „iresponsabilă” și au fost făcute mai multe apeluri pentru a nu urma acest exemplu care ar fi putut avea consecințe grave nu numai asupra lor dar ci și asupra altor persaone. Acestă provocare a fost lansată de o tânără, și din părcate mulți alții inconștienți au decis să o imite .

Citește și VIDEO / Coronavirus Challenge: o vloggeriță linge wc-ul dintr-un avion

Începând de ieri, #CoronavirusChallenge a fost vizionat de 931,6 milioane de ori pe TikTok, cu toate acestea hashtag-ul este folosit și de Crucea Roșie Britanică și Organizația Mondială a Sănătății pentru a împărtăși sfaturi despre pandemie. Între timp, social media a anunțat că va elimina toate videoclipurile considerate iresponsabile în această situație de urgență. Cazurile oficiale ale Marii Britanii au crescut ieri la 8.077, iar numărul deceselor a urcat la 422.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.