Coronavirus, cel puțin alte 6 persoane pozitive care au fost în contact cu Bolsonaro

Cel puțin alte șase persoane care au fost în contact cu președintele brazilian Jair Bolsonaro în Statele Unite săptămâna au rezultat pozitivi. Printre aceștia, pe lângă purtătorul de cuvânt al său, Fabio Wajngarten, senatorul Nelsinho Trad și diplomatul Nestor Forster, desemnat ambasador al Braziliei la Washington, și antreprenor care l-a însoțit pe președinte în călătoria sa în Florida, a relatat presa braziliană.

Citește și Coronavirus, Franța închide baruri și restaurante: „Dar vom merge la vot”

Vineri, știrile s-au răspândit că Bolsonaro însuși s-a dovedit pozitiv, o știre respinsă ulterior după tamponul președintelui.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.