Coronavirus, Cehia și Ucraina își închid granițele

Pentru a reduce răspândirea coronavirusului, guvernul Cehiei a anunțat că de luni granițele vor fi închise străinilor care vor să intre în țară și cehilor care vor să plece în străinătate. În Republica Cehă au fost raportate 117 infecții, dar nu au fost victime.

Citește și Coronavirus: Bolsonaro testat positiv

Se aplică aceleași restricții pentru Ucraina, care a anunțat închiderea frontierelor cetățenilor străini timp de cel puțin două săptămâni.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.