Coronavirus, cazurile pozitive în Germania au crescut la 349

Cazurile de coronavirus au crescut la 349, a raportat Ministerul German al Sănătății . Datele actualizate arată o creștere semnificativă față de miercuri, când 262 de pacienți au fost supuși testelor: 87 de noi infecții au fost înregistrate în doar câteva ore.

Citește și Grav accident feroviar în Franța: un tren cu 320 de pasageri a deraiat provocând 20 de răniți

Renania de Nord-Westfalia rămâne cea mai grav afectată, cu 175 de cazuri. Baden-Wuerttemberg urmează cu 65 și Bavaria cu 52 și Berlin 9.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.