Coronavirus, cazurile în Germania s-au dublat: 60

Cazurile de coronavirus din Germania au ajuns la 60, a declarat o purtătoare de cuvânt a ministerului german pentru sănătate. Raportul anterior vorbea despre 30 de persoane infectate.

Citește și Coronavirus, 17 morți și 650 de cazuri în Italia. Spitalul din Cremona la limită: „Nu mai avem locuri”

Numai în Renania de Nord-Westfalia, aproximativ 1.000 de persoane sunt în carantină. În Hamburg, un medic pediatru a fost infectat. Pacienții tineri și familiile lor se află în carantină la domiciliu.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.