Coronavirus, cazuri zilnice în lume cresc într-un ritm alarmant

Numărul de cazuri de coronavirus la nivel mondial este în continuă creștere, potrivit datelor publicate de Universitatea Johns Hopkins. Dacă, pe de o parte, ritmul de infecție încetinește în țările au lovit puternic la începutul pandemiei – precum Italia, Spania și Franța – statisticile globale indică faptul că pandemia este pe departe de a se termina.

În special în America de Sud, Orientul Mijlociu și Africa, infecțiile accelerează într-un ritm alarmant.

Studentă violată și ucisă în biserica unde dorea să devină slujitoare și „să predice cuvântul lui Dumnezeu”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și VK

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.