Coronavirus, Casa Albă: Trump a fost transportat la spital ca „măsură de precauție”

Donald Trump a fost transferat la spital . Magnatul, împreună cu prima doamnă, au rezultat pozitiv la coronavirus vineri dimineață , probabil infectat de colaboratooarea sa, Hope Hicks. Președintele, la sfatul medicilor, ca măsură de precauție, va petrece următoarele zile la spitalul militar Walter Reed din Bethesda, astfel încât să poată primi tratament imediat dacă este necesar.

Trump a părăsit Casa Albă mergând singur fără asistență și purtând o mască. El a salutat reporterii, dar nu a răspuns la nicio întrebare înainte de a urca în elicopter pentru a fi transferat la spital.

Citește și SUA: Donald Trump și Melania sunt pozitivi la coronavirus

Cu puțin timp înainte de a fi anunțată decizia transportării Trump la spital, medicul de la Casa Albă a declarat faptul că magnatul era „obosit, în bună dispoziție”, în timp ce prima doamnă Melania avea „o tuse ușoară și durere de cap”.  Potrivit CNN însă,  magnatul ar avea febră de vineri dimineață, dar aceste informații nu au fost confirmate.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.