Coronavirus, Casa Albă estimează: “în iunie vor fi 3000 de decese pe zi “

Statele Unite ale Americii este prima țară din lume în numărul de decese și a infecții Covid. Cu toate acestea, situația s- ar putea agrava potrivit estimărilor Casei Albe . Pe de o parte, de fapt, președintele american și republicanii cer o redeschidere rapidă și încetarea blocării. Pe de altă parte însă, un document secret aduce date care provoacă o senzație pe lângă alimentarea dezbaterii publice.

Coronavirus, doi medici pozitivi au murit în Peru: au rămas fără oxigen

New York Times a dezvăluit conținutul unui document secret al Casei Albe (scris de virusologi, imunologii și experți) , care pare să ofere câteva estimări ale deceselor în coronavirusului în SUA. Cea mai afectată zonă până în prezent este New York. În urma unor modele matematice, se estimează că în iunie s-ar putea înregistra aproximativ 3.000 de decese pe zi  (față de 1.700). Dacă numărul de infecții nu scade, s-ar putea înregistra alte 200 mii de noi cazuri pe zi până la sfârșitul lunii mai. Media actuală este de 25.000 de cazuri pe zi.

Știți care sunt țările care nu au înregistrat niciun caz de Covid-19 până acum ?

Noi creșteri ale infecțiilor au fost înregistrate în Texas, Iowa, Minnesota și Tennessee, care sunt pregătite pentru redeschidere .  Ceea ce îi îngrijorează pe virologi este însă creșterea drastică a infecțiilor în orașele mari, precum Los Angeles sau Chicago . Zonele rurale par mai puțin expuse la epidemie.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.