Coronavirus, carantina golește orașele iar animalele pun stăpânire pe ele: maimuțele se scufundă în piscină

Carantina impusă de coronavirus au lăsat strada liberă maimuțelor pentru a se bucura de o piscină dintr-un complex rezidențial. În Nepal, un rinocer a urmărit sătenii, iar localnicii distrându-se pe seama lui au spus că este mai bun decât un polițist.

Povestea unui pompier din Madrid: „Suntem chemați să deschidem ușile celor care mor singuri în case”

În acest moment Mumbai este pustiu, iar un grup de 14 maimuțe macaco s-au distrat în complexul rezidențial. Imaginile au ajuns pe rețelele de socializare spre divertismentul tuturor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.