Coronavirus: ”Când ne vom putea întoarce la viața normală?” Răspunsul epidemiologului

Coronavirus: ”Când ne vom putea întoarce la viața normală?” Răspunsul epidemiologului

„Lucrurile vor fi foarte dificile pentru următoarele  12 sau mai multe luni”, a declarat postului  CNN epidemiologul Maciej Boni, căruia i s-a cerut să estimeze o posibilă dată când ne vom putea întoarce la viață normală și când vom putea călători din nou.  Nimeni nu poate specula cu adevărat când va fi posibil să facem o vacanță  având în vedere ritmul cu care se răspândește pandemia Coronavirusului și modul în care a acesta a pus în genunchi economia și sintemul de sănătate a țărilor. Nu este greșit să luăm în considerare un an, ca un interval de timp înainte ca lucrurile să revină la normal.

Citește și În ciuda crizei coronavirusului, în țările asiatice mai există încă piețe umede în care se vând animale sălbatice

De fapt, s-ar putea să dureze un an înainte ca pandemia să fie împiedicată (probabil până la sosirea unui vaccin) și, prin urmare, va fi din nou posibil să putem merge în aeroporturi și stații de tren sau să stăm la rând la concerte sau muzee.  Între timp, însă, pentru a nu intra în abstinență Cnn recomandă să petrecem aceste luni planificând călătoriile pe care intenționezi să le faci cât mai curând….

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.