Coronavirus, California, declară stare de urgență

California a declarat stare de urgență după ce a anunțat prima victimă coronavirus și a pus în carantină o navă de croazieră cu 3.500 de persoane la bord.

Citește și Coronavirus, OMS: mortalitatea de 3,4%, ucide mai mult decât gripa

Un bărbat în vârstă de 71 de ani care a murit într-un spital din apropiere de Sacramento, care avea probleme de sănătate anterioare și era un pasager pe vas. În Statele Unite există cel puțin 150 de cazuri de coronavirus cu 11 victime.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.