Coronavirus, Brazilia suspendă testele vaccinului chinez

Brazilia a suspendat testarea vaccinului chinez împotriva lui Covid-19 din cauza unui “accident grav” care a implicat un voluntar. Acest lucru a fost anunțat de organismul de reglementare brazilian. Luni, guvernatorul Sao Paulo, Joao Doria, a anunțat că primele 120.000 de doze de vaccin Covid produse de chinezul Sinovac, una dintre cele mai promițătoare de până acum, vor fi distribuite în Brazilia până pe 20 noiembrie.

Citește și Vaccin anti-Covid, Pfizer: „90% eficient”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.