Coronavirus, Brazilia este aproape de 100.000 de morți. Bolsonaro: „Viața trebuie să continue”

Jair Bolsonaro a cerut brazilienilor „să-și continue viața”, în timp ce în Brazilia – cu 210 milioane de locuitori – s-au înregistrat aproape trei milioane de infecții și aproape 100.000 de decese din cauza pandemiei coronavirusului.

Publicația The Guardian relatează despre indignarea provocată de ultimele cuvinte ale lui Bolsonaro în timp ce ultimul buletin oficial vorbește despre 98.493 de morți din 2.912.212 cazuri. „Îmi pare rău pentru toate victimele – a spus președintele în timpul unei emisiuni săptămânale pe social media – dar trebuie să ne continuăm viața și să încercăm să găsim o cale de ieșire din această problemă”. Și ministrul interimar al Sănătății, generalul Eduardo Pazuello, care l-a susținut, a adăugat: „Și HIV continuă să existe”.

Numărul infecțiilor la nivel mondial au ajuns la 19 milioane. OMS: „64% din cazuri au între 25 și 64 de ani”

“Majoritatea persoanelor pozitive de HIV sunt tratate și viața lor continuă,  la fel va fi și cu coronavirusul”. Reacția imediată la cuvintele lui Bolsonaro. „Disprețul tău pentru viață este respingător”, a mai tweetat senatorul Weverton Rocha.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.