Coronavirus, Brazilia depășește numărul morților din China

Coronavirus, Brazilia depășește numărul morților din China

În ultimele 24 de ore au fost  înregistrate 474 de decese cauzate din cauza coronavirusului în Brazilia   ceea ce a însumat totalul la 5.017. Cu datele actualizate, Brazilia a depășit China în ceea ce privește numărul de decese Covid-19. Marți s-au înregistrat  5.385 de infecții în țară, pentru un total care de  71.886.

Plângerea misionarilor din Brazilia: ” Epidemia avansează și Bolsonaro aduce țara în haos”

Coronavirus, în Brazilia cimitirele sunt pline: gropi comune în Sao Paulo

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.