Coronavirus, Brazilia depășește Italia prin numărul de decese: 34.021

Numărul de decese de Covid-19  în Brazilia a ajuns la  34.021: țara depășește astfel Italia și ocupă locul trei în ceea ce privește numărul de victime după Statele Unite și Marea Britanie. Decesele înregistrate în ultimele 24 de ore sunt de 1.473, un nou record, în timp ce noile infecții au fost de 30.925, pentru un total de 614.941, a anunțat  Ministerul Sănătății.

Cazurile de infecții cu coronavirus au început să crească din nou în Suedia

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.