Coronavirus, Boston ca Bergamo: 15 pagini cu numele victimelor de Covid pe Boston Globe

Coronavirusul continuă să facă victime în întreaga lume.  Ce se întâmpla dacă acum câteva săptămâni în Bergamo, cu camioane militare care transportau zeci de sicrie în altă parte , deoarece crematoriul orașului nu mai avea loc , în același fel șocau și paginile ziarului l’Eco di Bergamo dedicate deceselor. Pagini și pagini întregi cu numele victimelor coronavirusului.

Coronavirus Bogota: draperii roșii la ferestrele celor care le este foame

Astăzi această situație poate fi văzută în altă parte: Boston Globe, unul dintre ziarele majore din orașul Boston, a tipărit  ieri 15 pagini dedicate victimelor , lucru pe care l-au trăit  în Italia și care acum își vede apogeul în străinătate . În Statele Unite, situația pandemică este foarte gravă, cu zeci de mii de infecții și decese. Doar ieri s-au înregistrat aproape 2.000 de victime.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.