Coronavirus, Boris Johnson se află în terapia intensivă

Prim – ministrul britanic , Boris Johnson, a fost internat  la spital pentru coronavirus și transferat la unitatea de terapie intensiva, raportează BBC. Se presupune că Johnson a cerut ministrului de externe, Dominic Raab, să-l înlocuiască „acolo unde este necesar”. Conform raportului purtătorului de cuvânt al Downing Street, citat de mass-media britanică, transferul a fost necesar în după-amiaza zilei de astăzi, luni 6 aprilie, ca urmare a „agravării condițiilor primului ministru”.

“La sfatul echipei sale de medici”, a continuat purtătorul de cuvânt, Boris Johnson “a fost dus la unitatea de terapie intensivă” a spitalului St Thomas din Londra, unde a fost internat de duminică seară. „Primul ministru”, a concluzionat Downing Street, „primește îngrijiri excelente și mulțumește întregului personal al serviciului de sănătate publică (NHS) pentru eforturile depuse”.

Ipoteza ”imunizării în turmă” revine în Marea Britanie: „Persoane infectate cu coronavirus în mod controlat”

Boris Johnson a fost pozitiv pentru Coronavirus pe 27 martie. În săptămânile anterioare, premierul britanic a fost criticat de mulți pentru strategia inițială luată pentru a combate răspândirea Coronavirusului în Regatul Unit. Inițial, de fapt, Johnson avea intenția de a lăsa virusul să-și desfășoare cursul ,  dezvoltând astfel ceea ce se numește „imunitate la efectiv”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.