Coronavirus: Bolsonaro testat positiv

Președintele Braziliei, Jair Bolsonaro, ar fi fost pozitiv pentru testul coronavirus. Această informație a fost relatată de Journal o Dia, principalul ziar din Rio de Janeiro.

Citește și Bilanț negru: pandemia de coronavirus a ucis până în acest moment 5.043 de oameni

Bolsonaro a luat cina împreună cu președintele american Donald Trump în reședința Mar-a-Lago sâmbătă seară, iar unul dintre colaboratorii săi a rezultat deja virusul pozitiv în următoarele zile.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.