Coronavirus, Bill Gates: „Sunt gata să plătesc pentru producția de vaccin la Oxford”

Bill Gates este gata să își asume toate costurile producerii unui vaccin împotriva coronavirusului și a luat deja legătura cu companiile farmaceutice cu privire la vaccinul care se dezvoltă la universitatea din Oxford , unde au început deja testele pe oameni. Fundația sa  va finanța construcția care să producă miliarde de doze de vaccinuri, pentru a putea fi distribuite în întreaga lume.

Anunțul inițiativei a venit chiar de la Bill Gates. Fondatorul Microsoft, de fapt, a explicat care sunt intențiile sale într-un interviu acordat London Times. “Dacă rezultatele lucrărilor pe care le fac la Oxford cu privire la anticorpi sunt cele promise, atunci  mă voi asigura că va fi produs la masiv “, a spus Gates pentru The Times

Coronavirus, teza conspirației: „Totul era pregătit pentru implantarea microcipurilor, Bill Gates știa totul”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.