Coronavirus: Bill Gates se apără de teoriile conspirației epidemice

 Bill Gates se apără de teoriile conspirației epidemice:

Este o combinație nefericită între pandemie, rețele sociale și oameni care caută o explicație simplă”. Cu aceste cuvinte, miliardarul american Bill Gates a îndepărtat teoriile conspirației răspândite pe social media în care îl acuză că el s-ar afla la originea pandemiei coronavirusului.

Două articole false și fotografii modificate, traduse în diferite limbi și un videoclip care în acuză pe Gates că „dorește să elimine 15% din populație” cu scuza vaccinului, a devenit virală. Videoclipul a fost vizionat de milioane de ori pe YouTube.

Colonelul Kvachkov: “coronavirusul este o operațiune teroristă pentru a prelua controlul asupra umanității” Video

„Fundația noastră a donat mai mulți bani decât orice alt grup pentru a găsi un vaccin pentru a salva vieți”, s-a apărat Bill Gates, adăugând că speră că această campanie de conspirație nu va face populația sceptică cu privire la vaccin atunci când va deveni disponibil. Printre celelalte știri false ale teoriei conspirației se numără și faptul că Gates vrea să exploateze criza globală„pentru a controla oamenii”, intoxicații în masă orchestrate în Africa și că a fost arestat de FBI pentru „terorism biologic”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.