Coronavirus, Bill Gates: „O viață normală? Nu înainte de un an sau doi”

După ce a prezis că în 2015 că o pandemie va șoca lumea în 2015 , Bill Gates este acum  printre protagoniștii cercetărilor internaționale pentru vaccinul Covid-19. Într-un interviu acordat lui Le Figaro ,  magnatul își amintește că nu numai că se aștepta la această pandemie, ci  „a descris în detaliu în „ New England Review of Medicine ” , măsurile care ar fi trebuit să le luăm pentru a ne găsi  pregătiți. Ideea era să fim pregătiți să ne creștem capacitatea de a produce teste, să implicăm industria și să o facem capabilă să dezvolte o terapie și apoi  vaccinuri cât mai repede posibil. La final, însă, s-a făcut foarte puțin ”.

Coronavirus, teza conspirației: „Totul era pregătit pentru implantarea microcipurilor, Bill Gates știa totul”

Miliardarul și filantropul a decis să dedice toate activitățile sale și cele ale fundației sale pentru situația de urgență Coronavirus: „Pentru moment toată atenția mea este concentrată asupra combaterii Covidului 19. Virusul intervine într-un număr atât de mare de activități și cauze cu atâtea daune economice și tulburări psihice încât ne străduim să ne imaginăm amploarea acesteia. Este o dramă uriașă și tot ceea ce putem face pentru a ajuta, o vom face “.

Coronavirus, Bill Gates: „Sunt gata să plătesc pentru producția de vaccin la Oxford”

Potrivit lui Gates, măsurile restrictive și mai ales carantina au servit pentru a salva milioane de vieți și „ nu vom reveni la normal înainte de un an sau doi. Cu un sistem bazat pe teste și urmărire, ar trebui să fim capabili să identificăm rapid focarele de infecție și să le sufocăm. Chiar și așa nu vom reveni la o viață normală, deoarece oamenii vor avea o mare teamă de a fi infectați și își vor schimba radical obiceiurile “.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.