Coronavirus, Bill Gates avertizează: ”Ar putea fi nevoie de 18 luni până când totul va reveni la normal”

Bill Gates a avertizat că ar putea dura 18 luni înainte ca viața să revină la normal în urma focarului de coronavirus. Fondatorul Microsoft, vorbind astăzi la BBC Breakfast, a declarat că este o criză  “fără precedent” și se dovedește “foarte grea” – dar un vaccin va pune capăt acestui  calvar.

Guvernele ar putea descoperi rapid un vaccin, dar acest lucru ar putea fi riscant, a declarat magnatul miliardar tehnologic, deoarece ar putea avea rezultate nu tocmai satisfăcătoare. Potrivi Gates, guvernele le-ar fi promis cercetătorilor că dacă ceva ar merge rău în urma vaccinului descoperit, nu vor fi trași la răspundere.  El a descris vaccinul drept „cel mai urgent instrument de care a fost nevoie vreodată”, scrie Daily Star.

Bill Gates, delarație șoc: „O pandemie la fiecare 20 de ani”

Oamenii observă distrugerea economică, stresul psihologic, iar acesta este un lucru inedit, foarte greu de abordat. Potrivit Bill Gates, atât el cât și Tony Faucci (directorul Institutului Național de Alergii și Boli Infecțioase) preconizează că ar fi nevoie de încă 18 luni pentru ca totul să devină așa cum a fost odată.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.