Coronavirus, bilanțul victimeler crește în continuare : 170 de morți și 7.711 infectați

Coronavirusul în  Wuhan a provocat până în prezent , în China , 170 de decese, comparativ cu 7.711 infecții confirmate. Numărul  depășește pe cel al virusului  Sars în 2002-2003, care în China a  conform statisticilor oficiale:  5.327 (  349 de decese).  . În China, rămân 9.239 de cazuri suspecte, iar 103 au fost externați din spitale.

Citește și Coronavirus: „case infectate” în Wuhan sigilate cu chiriașii în interior

Tibet a raportat primul  caz, iar în Franța s-a confirmat al cincilea caz  : este fiica celei de-a patra persoane care s-a îmbolnăvit.  Potrivit autorităților chineze, au fost raportate cazuri de infecție în toate regiunile chineze.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.