Coronavirus, bilanțul în Italia : 3.296 infecții, 148 morți, 414 vindecați

“La această oră există 3.296 de pacienți cu coronavirus și 148 de decese în Italia”, a declarat șeful Protecției Civile, Angelo Borrelli.

Citește și Coronavirus, OMS avertizează: „Feriți-vă de bancnote, sunt purtătoare Covid-19”

El a mai adăugat că „în comparație cu miercuri, cazurile pozitive au crescut cu 590, în timp ce numărul victimelor au crescut cu încă 41”. De asemenea, Borrelli a actualizat și bilanțul pacienților vindecați : „În total sunt 414 ”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.