Coronavirus, bilanțul în Africa a crescut la 44.513 cazuri și 1.799 de decese

În Africa s-au înregistrat peste 44.500 de cazuri confirmate oficial de infecție cu coronavirus, au anunțat centrele africane pentru controlul și prevenirea bolilor (Cdc) din Uniunea Africană au anunțat-o astăzi într-un tweet. Totalul victimelor a crescut la  1.799.

În total, 53 de țări africane au raportat cazuri de infecție cu Covid-19. Țara cea mai afectată de pandemie este Africa de Sud, cu 6.783 de cazuri, urmată de Egipt (6.465). Începând cu joi, în ambele țări au văzut o creștere a infecției  de peste 1.400.

Nu doar coronavirus. SUA a fost invadată de viespile killer care decapitează albinele

În total, 14.632 de persoane au fost considerate vindecate de Covid-19 de la începutul epidemiei în Africa.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.