Coronavirus, bilanț trist în Spania: alte 743 de decese, în total sunt aproximativ 14 mii

Încă un bilanț extrem de trist pentru Spania care se confruntă cu urgența coronavirusului. Cele mai recente date ale Ministerului Sănătății vorbesc despre un număr total de 13.798 de victime, 743 de decese doar în ultimele 24 de ore, comparativ cu cele 637 de decese raportate ieri.

Conform celor scrise de El Pais, marți, cifrele sunt întotdeauna mai mari decât în celelalte zile, deoarece la numărul actual de victime se adaugă și datele trimise luni seara de autoritățile locale referitoare la weekend.

Coronavirus, prea multe decese în New York: ipoteza gropilor comune

Până la acestă oră au fost confirmate 140.510 cazuri Covid-19, mai mult decât în ​​Italia (132.547, conform datelor raportate ieri), și 7.069 de persoane internate în terapie intensivă. Numărul pacienților considerați vindecați crește și el: până în prezent sunt 43.208, cu 2.771 mai multe decât datele comunicate ieri de Ministerul Sănătății din Madrid.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.