Coronavirus Belgia: alerta pentru vânzarea online de materiale defecte

Belgia actualizează numărul de decese de  coronavirus și noi infecții,  6.490 de victime și respectiv 42.797 de infecții în timp ce numărul de noi spitalizări și pacienți în stare gravă continuă să scadă, cu un total de mai puțin de o mie de pacienți în terapie intensivă. Din 230 de noi decese , doar 93 au avut loc în spitale. Restul deceselor s-au produs la domiciliu, iar 96 dintre acestea au fost cazuri suspecte, nefiind posibil confirmarea diagnosticului de Covid-19, a explicat virologul Emmanuel André.

În aceeași conferință de presă, purtătorul de cuvânt al Centrului de criză Benoît Ramacker, a ridicat alarma cu privire la proliferarea de pagini web legate de pandemie apărute mai presus de toate pentru a comercializa material de protecție „fraudulos”, cum ar fi măștile. Ramacker a cerut cetățenilor să nu le folosească, deoarece ar putea fi un material defect. Belgia se pregătește să relaxeze măsurile restrictive începând cu 3 mai, conform așteptărilor premierului Sophie Wilmès săptămâna trecută, deși  măsurile în detaliu vor fi luate vineri.

În Marea Britanie, Facebook va întreba utilizatorii dacă au avut simptome de coronavirus

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.