Coronavirus, azilul ororilor din Canada: 31 de bătrâni morți, alții abandonați printre excremente

Personalul unui azil de bătrâni din Canda  a fugit după ce a explodat epidemia de coronavirus: vârstnicii au fost lăsați singuri și fără hrană. Mulți au murit de foame sau infectați de virus

O adevărată groază într-un azil de bătrâni  fost descoperită într-o suburbie din Montreal, iar autoritățile și lucrătorii din domeniul sănătății au fost șocați: în interior structurii, s-au găsit mai multe cadavre și câțiva dintre bătrâni abandonați în voia sorții.  De fapt, personalul azilului „Herron”, în loc să-i îngrijească pe bătrâni cu toate precauțiile necesare au fugit lăsându-i complet singuri, incapabili să se hrănească și să se protejeze de virus.

Ministrul Sănătății: toate persoanele peste 65 de ani vor fi carantinate cu sau fără Covid-19 VIDEO

În câteva săptămâni, 31 dintre ei au murit, iar alții au fost găsiți abandonați, epuizați și flămânzi, în mijlocul propriilor lor excremente. O poveste care a șocat întreaga țară și este acum în centrul unei investigații care vizează scoaterea la suprafață al adevărului și descoperirea tuturor responsabililor.  De asemenea, va fi necesar să se descopere câți oaspeți a azilului au fost infectați cu coronavirus și câți au murit în urma infecției sau a foamei, scrie New York Times.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.