Coronavirus, avocatul lui Donald Trump s-a infectat

Cu o postare pe Twitter, Donald Trump a anunțat că fostul primar din New York, Rudy Giuliani, a rezultat pozitiv  pentru Coronavirus .

Citește și Ciudate creaturi marine pe plajă: „La fel de frumoase ca dragonii, dar și periculoase”

Rudy Giuliani a dat rezultate pozitive pentru Coronavirus. Donald Trump a anunțat acest lucru printr-o postare pe Twitter. „Să te faci bine Rudy, vom merge mai departe”, a scris el. Trump a subliniat că Rudy Giuliani a fost un rol cheie în denunțarea a ceea ce el a numit cele mai corupte alegeri din istoria Statelor Unite, subliniind apoi modul în care a fost cel mai bun primar din istoria New York-ului: „A lucrat neobosit să denunțe cele mai corupte  alegeri din istoria Statelor Unite ”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.