Coronavirus, avertismentul OMS: „Pandemia accelerează”

“Pandemia se accelerează: dacă au fost necesare 67 de zile pentru a ajunge la primele 100 de mii de infecții, 11 zile pentru a ajunge la 200 de mii acum în doar  4 zile s-a ajuns la 300 de mii de cazuri de infecție cu Covid-19”.

Citește și VIDEO / Coronavirus Spania: peste 2.000 de decese iar spitalele au ajuns la limită. Vicepremierul în spital

Acest lucru a fost declarat de directorul general al OMS Tedros Adhanom Ghebreyesus în cadrul obișnuitului briefing de la Geneva privind covid-19.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.