Coronavirus, avertismentul FBI: „hackerii chinezi lovesc centre de cercetare a vaccinurilor din SUA”

Agenția FBI și Cybersecurity and Infrastructure Security Agency, agenția federală pentru securitate cibernetică, a emis astăzi un mesaj de alertă avertizând că hackerii chinezi vizează centrele americane implicate în căutarea vaccinului și remedii împotriva Covid 19.  Alerta afirmă că orice furt de date și cercetări ar putea pune în pericol dezvoltarea unui tratament împotriva Covid-19.

Trump: „Loviți de ciuma chineză tocmai după ce am semnat un acord comercial”

FBI raportează, de asemenea, că investighează atacurile care au avut loc deja la centrele de cercetare afiliate guvernului american și alte acțiuni comise de hackeri. În ultimele zile, mass-media americană a anticipat că agențiile federale pregătesc acest avertisment.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.