Coronavirus, avertisment ONU: „Lipsă globală de prezervative”

Datorită pandemiei coronavirusului în întreaga lume lipseasc prezervativele din cauza închiderii fabricilor și oprirea producției. Alarma a fost ridicată de principalul producător mondial de contraceptive, în timp ce ONU avertizează că ar putea avea consecințe „devastatoare”, în special în țările în curs de dezvoltare.

Aproape jumătate din populația lumii este limitată în case iar activitățile considerate „neesențiale” au fost închise în mai multe state. În Malaezia, unul se află unul dintre primii producători de prezervative, blocajul este în vigoare de la 18 martie. Din cauza  restricțiilor asupra operațiunilor gigantului malaezian Karex,  compania intenționează să producă cu 200 de milioane de prezervative mai puțin decât de obicei .

Coronavirus, jucăriile intime sunt în plină expansiune: “Comenzile vibratoarelor au crescut cu 87 la sută”

Și alți producători din întreaga lume au dificultăți în introducerea prezervativelor pe piață din cauza problemelor de transport, iar  oferta globală este în scădere , a avertizat directorul executiv Karex, Goh Miah Kiat. „ În timp ce luptăm împotriva  Covid-19, mai sunt și alte aspecte pe care trebuie să leluam în considerare”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.