Coronavirus, avertisment ONU: „este în curs o catastrofă a drepturilor omului ”

Înaltul Comisar al Națiunilor Unite pentru Drepturile Omului ( ONU ) , Michelle Bachelet, a avertizat țările să respecte statul de drept în timpul pandemiei coronavirusului. “Măsurile excepționale ar trebui limitate în timp pentru a evita o catastrofă a drepturilor omului”, a spus Bachelet într-o declarație.

„Drepturile cum ar fi libertatea de exprimare, pot cauza vătămări incalculabile”, a adăugat el.

Declarația unui cercetător israelian: ”Noul coronavirus dispare în 70 de zile, indiferent de măsurile luate”

Coronavirus, de la frunza de varză la coșul de răchită: iată cele mai ciudate măști

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.