Coronavirus, autoritățile sanitare din SUA împotriva lui Trump: „Nu folosiți medicamentele recomandate de el”

Us National Institutes of Health (Nih),  avertizează pacienții cu coronavirus: ”Nu folosiți amestecul de medicamente indicat de președintele Donald Trump ca un posibil remediu”. Într-un studiu efectuat de institut, acesta indică faptul că amestecul de medicament împotriva malariei clorhidrat și antibioticul azitromicina poate fi toxic.

Trump a revendicat în repetate rânduri efectul benefic a acestui amestec de medicamente.

Vaccinul covid 19: Marea Britanie începe experimentul pe om

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.