Coronavirus, Austria suspendă restricțiile de călătorie

Austria suspendă restricțiile de călătorie începând cu 1 mai, dar lasă măsurile de distanțare minimă între persoane de un metru între oameni și obligația de a purta măști. Potrivit guvernului vor fi permise demonstrații cu maxim zece participanți și înmormântările la care vor participa maxima 30 de persoane.  În magazine, numărul clienților se dublează, de la o persoană la fiecare douăzeci de metri pătrați la o persoană pe fiecare 10 metri pătrați.

Franța prelungește starea de urgență: școli închise până în iunie

Un copil se roagă lui Dumnezeu în mijlocul străzilor pustii din Peru. Simbolul fotografiei speranței devine virală

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.