Coronavirus Austria: Kurz anunță testarea în masă a întregii populații

Populația austriacă va fi supusă testelor în masă pentru combaterea pandemiei Covid-19. Acest lucru a fost anunțat de cancelarul Sebastian Kurz, în urma introducerii de noi măsuri restrictive care au readus Austria în blocaj.

Într-un interviu acordat radiodifuzorului „Orf”, Kurz a explicat că testele vor trebui efectuate spre sfârșitul noii blocări, pe modelul slovac, care „a avut un mare succes”.

Citește și Germania se pregătește pentru alte 4-5 luni de măsuri severe

Măsurile din Austria vor intra în vigoare marți și vor fi menținute până la 6 decembrie. Magazinele vor fi închise, cu excepția alimentarelor și a farmaciilor, școlile vor fi închise  și vor funcționa numai prin teleșcoală. Se poate ieși din casă  doar pentru a merge la serviciu, la cumpărături sau pentru a vizita membrii familiei.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.