Coronavirus, Austria închide granițele

Austria închide granițele! “Suspendarea zborurilor către și din zonele aflate în criză; controale la frontierele cu Italia. Persoanele care provin dintr-o zonă afectată trebuie să aibă un certificat medical care să ateste absența infecției”. Aceasta a fost declarația cancelarului austriac, Sebastian Kurz, anunțând măsurile austriece pentru soluționarea situațiilor de urgență coronavirus.

Citește și Coronavirus, epidemia la nivel mondial: 91 de țări afectate

“După cum era de așteptat, am observat o creștere a cazurilor în Austria. Obiectivul nostru este să menținem răspândirea cât mai scăzută și să facem totul pentru a încetini distribuirea și a câștiga timp”, adaugă Kurz.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24


Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.