Coronavirus, Austria impune auto-izolare în masă

Guvernul federal austriac a decis să impună „restricții” în masă a populației pentru a limita răspândirea infecției cu coronavirus. De luni, poliția va monitoriza respectarea măsurilor. Doar în se va pute ieși din propria locuință: motive de muncă care nu pot fi amânate, cumpărături alimentare și ajutorul persoane. ”Dacă doriți să ieșiți, a spus cancelarul Sebastian Kurz, îl puteți face „numai pe cont propriu sau cu peroanele cu care locuiți”.

Adunările a mai mult de cinci persoane sunt interzise, ​​în timp ce restaurantele se vor închide complet începând de marți. Măsurile sunt programate inițial pentru o săptămână, potrivit rapoartelor mass-media austriece. Anterior, se anunțase deja că magazinel , excluzând alimentare, farmaciile, băncile, tutungeriile, benzinăriile și alte magazine necesare, vor fi închise luni.

Citește și Coronavirus, Germania închide granițele cu Franța, Elveția și Austria

Conform datelor autorităților medicale eliberate în această dimineață, cazurile confirmate în Austria sunt 800, cu 245 de cazuri numai în Tirol, cea mai afectată regiune. În prezent, există două decese.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.