Coronavirus Austria, blocarea a fost prelungită până la 24 ianuarie

În Austria, blocarea va fi prelungită până pe 24 ianuarie. Este decizia guvernului de la Viena,  anunțat de Ministerul Sănătății, specificând că barurile, restaurantele și multe activități comerciale vor rămâne închise până la acea dată, în timp ce restricțiile de intrare în țară din zonele de risc vor rămâne în vigoare:   carantină timp de zece zile. Sfârșitul blocării fusese programat pe 18 ianuarie.

Citește și ”Pupici tuturor, plec”: ultimele cuvinte al unui paznic român, mort într-un incendiu la o cooperativă agricolă din Italia

Guvernul se gândea, de asemenea, să permită oricui a  rezultat negativ testului să intre în magazine și în alte locuri care se vor deschide înainte de 24, dar planul a fost abandonat la insistența opoziției, a declarat ministrul Sănătății Rudolf Anschober. Apoi a subliniat modul în care guvernul dorește să aducă numărul cazurilor zilnice la mai puțin de o mie, cu 100 de cazuri la o sută de mii de locuitori în șapte zile, față de 160 actuale.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.