Coronavirus Austria 1.200 de persoane infectate într-o stațiune de schi din Tirol

Între 600 și 1000 de oameni din diferite țări ar fi contractat noul coronavirus în complexul de schi austriac Ischgl, în Tirol. Acest lucru a fost declarat de Ages, serviciul de sănătate din Austria, acuzând autoritățile regionale că au închis Ischgl și valea Paznaun din apropiere prea târziu.

Ischgl, stațiunea austriacă de unde s-a răspândit coronavirusul în toată Europa

În cadrul unei conferințe de presă la Viena, directorul medical de la Agnes, Franz Allerberger, a explicat că prima femeie care s-a îmbolnăvit în valea Paznaun din Tirol, a prezentat simptome începând cu 5 februarie, dar testul a fost efectuat la martie.

Femeia a lucrat  într-un bar din Ischgl. Avocatul consumatorilor Peter Kolba a strâns informații de la aproximativ 2.200 de turiști pozitivi, după o vacanță în valea Paznaun. Mulți dintre ei sunt germani, elvețieni, olandezi și britanici. Poliția și procurorii austrieci investighează dacă răspândirea coronavirusului din Ischgl a fost din cauza unei conduite neglijentă

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.