Coronavirus Australia, peste 6 milioane de oameni în carantină totală. Melbourne este cel mai afectat oraș

Peste 6 milioane de oameni au primit ordin să rămână acasă în al doilea oraș ca mărime al țării. Pe lângă statul Victoria și orașul New South Wales a fost afectat. Granițele dintre cele două teritorii, care sunt cele mai populate din Australia, au fost închise.

Cele două state sunt cele mai populate din Australia

Poliția și militarii au ieșit în stradă pentru a verifica orice încălcare a izolării. S-a început distribuirea alimentelor și a altor bunuri necesare. Carantina va începe miercuri la miezul nopții și va dura cel puțin șase săptămâni. Potrivit The Guardian cele două state au intrat în carantină totală pentru prima dată de la începutul pandemiei Covid-19.

Coronavirus, alte 43 de cazuri în Grecia: mulți sunt turiști

În Australia, peste 8.700 de persoane au contractat coronavirus și 106 au murit.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.