Coronavirus, Australia: cele mai infectate persoane sunt tinerii de 20 de ani

Cel mai afectat grup de vârstă cu Covid-19  din Australia au vârsta de 20 de ani, a declarat  Departamentului de Sănătate din țară.

Acesta este grupul de vârstă care călătorește cel mai mult și care participă la mai multe evenimente, potrivit specialiștilor, deci este mai expus. 11,3% din cazurile confirmate includ tineri între 25 și 29 de ani,  9,5% sunt persoanele cu vârsta cuprinsă între  60 și 65 de ani și apoi cu 9,3% între 20 și 25 de ani.

Citește La Madrid, s-a deschis o altă morgă temporară într-o clădire în construcție

La populația de peste 80 de ani, procentul este de 2,7% în cazul infecțiilor și este egal cu  47% din numărul mortilor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.